تحلیل ماهانه بازار آهن و فولاد

در این مقاله هر ماه نوسان قیمت مقاطع فولادی را بررسی می‌کنیم
انتشار: 1399/12/18
اخبار بروزرسانی: 1402/06/26
تحلیل ماهانه بازار آهن و فولاد

 

در وضعیت اقتصادی فعلی، احتمالاً برای شما هم پیش آمده که پیش از خرید هر محصولی، ابتدا وضعیت بازار و نوسانات قیمت‌ها را بررسی کنید. از آنجایی که قیمت مقاطع فولادی یکی از پر نوسان‌ترین‌ها است، بررسی دائمی وضعیت بازار آن‌ها از ضروریات است. در وب‌سایت آهنگر می‌توانید علاوه بر مشاهده قیمت روز انواع محصولات فولادی، تحلیل ماهانه بازار آهن را نیز مطالعه کنید.

در این تحلیل‌ها به بررسی نوسانات قیمت ارز و مقاطع فولادی و عوامل مؤثر بر قیمت این محصولات مثل قیمت آهن، پرداخته شده است.

 

  

 

 

مطالعه تحلیل بازار آهن و راهنمای جامع خرید آهن و فولاد به شما کمک می‌کند تا پیش از صرف هزینه و پذیرش ریسک‌های بزرگ، زمان مناسبی را برای خرید مقطع فولادی موردنظر خود انتخاب کنید.

 

وضعیت بازار آهن در بهمن 99

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در بهمن‌ماه 99 چگونه بود؟

بهمن 99 با تغییرات سیاسی در آمریکا و امید به بازگشت این کشور به برجام، آغاز شد. این تغییرات و امیدها اثر مثبتی بر بازار ارز و آهن و فولاد داشت و منجر به کاهش قیمت‌ها شد؛ اما در اواسط ماه با افزایش کشمکش‌ها بر سر برجام و نوسان قیمت ارز، قیمت‌های بازار آهن و فولاد نیز دچار نوسان شدند.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد با فرارسیدن بهمن‌ماه چگونه بود؟

در این هفته قیمت دلار آزاد در کانال 23،000 تومان باقی ماند. تحلیل وضعیت بازار آهن و فولاد در 27 دی تا 2 بهمن نشان می‌دهد که قیمت اکثر مقاطع فولادی مثل تیرآهن، میلگرد و نبشی در این هفته تقریباً ثابت باقی ماند؛ اما قیمت قوطی پروفیل با کاهش 1،200 توامنی مواجه شد و از 21،000 به 19،800 تومان رسید.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته دوم بهمن

در هفته دوم بهمن نرخ دلار آزاد علی‌رغم نوسان نسبی، در کانال 23،000 تومان باقی ماند. بر اساس گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در 4 تا 9 بهمن، قیمت میلگرد و نبشی ثابت باقی ماند؛ اما قیمت تیرآهن و قوطی پروفیل با کاهش نسبی همراه بود.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در 11 تا 16 بهمن

در این هفته نیز ثبات قیمت ارز و مقاطع فولادی ادامه یافت؛ گرچه تحلیل وضعیت بازار آهن و فولاد در 11 تا 16 بهمن، نشان‌دهنده اندکی نوسان در قیمت‌ها است.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در 18 تا 23 بهمن

در این هفته علی‌رغم افزایش قیمت دلار به دلیل تنش‌های سیاسی، قیمت مقاطع فولادی افزایش چندانی نداشت. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در 18 تا 23 بهمن، نشان‌دهنده نوسان در قیمت مقاطع فولادی است.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته پایانی بهمن‌ماه چگونه بود؟

در هفته پایانی بهمن‌ماه، علی‌رغم ثبات نسبی قیمت دلار آزاد، نوسانات دلار نیمایی موجب نوسان در قیمت اکثر مقاطع فولادی شد. با این حال اگر نگاهی به تحلیل وضعیت بازار آهن و فولاد در 25 تا 30 بهمن بیندازید، متوجه خواهید شد که قیمت مقاطع فولادی در این هفته افزایش چندانی نداشته است.

 

وضعیت بازار آهن در اسفند 99

 

اسفند 99 در بازار آهن و فولاد چه گذشت؟

نزدیک شدن به شب عید و تصمیمات اتخاذ شده در بورس کالا، عوامل مؤثر بر قیمت مقاطع فولادی در این ماه هستند. بلاتکلیفی و به انتظار نشستن برای مشاهده تغییرات اقتصادی در سال جدید از یک سمت و رفع وابستگی قیمت مقاطع فولادی به نرخ ارز و قیمت جهانی فولاد، منجر به ثبات نسبی در بازار آهن و فولاد شد.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته اول اسفندماه

در این هفته، قیمت دلار علی‌رغم مقداری نوسان، در کانال 25،000 تومان باقی ماند. بر اساس گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته اول اسفند، تصمیمات اتخاذ شده در بورس کالا و رفع وابستگی قیمت مقاطع فولادی به نرخ دلار و قیمت جهانی فولاد، موجب شد که قیمت مقاطع فولادی تغییرات چندانی نداشته باشد.

 

هفته دوم اسفند برای بازار آهن و فولاد چگونه بود؟

در هفته دوم اسفند، قیمت تمامی مقاطع فولادی با شیبی ملایم، به سمت کاهش رفت. بیشترین کاهش قیمت مربوط به قوطی پروفیل بود که از 21،700 تومان در اوایل هفته، به 21،000 تومان در پایان هفته رسید. با مطالعه تحلیل وضعیت بازار آهن و فولاد در 9 تا 14 اسفند، می‌توانید تغییرات قیمت مقاطع فولادی را مشاهده کنید.

 

بازار آهن و فولاد در هفته سوم اسفند چه وضعیتی داشت؟

در هفته سوم اسفند، قیمت اکثر مقاطع فولادی تقریباً ثابت باقی ماند. برخی از مقاطع نیز روند کاهشی هفته گذشته خود را ادامه دادند. گزارش وضعیت بازار آهن در هفته سوم اسفند نشان می‌دهد که بیشترین کاهش قیمت نسبت به هفته دوم اسفند، متعلق به نبشی بوده است.

 

فروردین 1400 در بازار آهن و فولاد چه گذشت؟

سال 1400 برای بازار آهن و فولاد به شکلی کاملاً متفاوت آغاز شد و برخلاف هرسال بازار با افزایش تقاضا همراه بود. هرسال با آغاز بهار و تغییر شرایط آب و هوایی درخواست برای مقاطع فولادی افزایش می‌یابد اما فروردین‌ماه امسال به دلیل شایعات احتمال بازگشت امریکا به برجام خریداران در یک سردرگمی به سر می‌برند.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته چهارم فروردین 1400

گزارش هفته چهارم فروردین 1400، قیمت مقاطع فولادی در این هفته اندکی افزایش داشت که دلیل آن بالا رفتن قیمت جهانی فولاد بود. این موضوع تا حدی بر بازار آهن و فولاد تأثیرگذار بود که در این هفته قیمت ورق سیاه گیلان 3.8 درصد گران شد.

 

نوسانات قیمت مقاطع فولادی در 28 فروردین تا 2 اردیبهشت چگونه بود؟

در این هفته با وجود کاهش قیمت ارز، قیمت مقاطع فولادی باز هم افزایش یافت. دلیل عمده این موضوع، افزایش قیمت جهانی فولاد بود؛ چرا که بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده و صادرکننده مقاطع فولادی در حال ورود به شرایط پساکرونا و پشت سرگذاشتن محدودیت‌ها هستند. گزارش تحلیل بازار آهن در 28 فروردین تا 2 اردیبهشت 1400، نشان‌دهنده افزایش 8 تا 20 درصدی قیمت مقاطع فولادی است.

 

اردیبهشت 1400 در بازار آهن و فولاد چه گذشت؟

با وجود افزایش قیمت جهانی فولاد و اصرار تولیدکنندگان به رساندن قیمت داخلی مقاطع فولادی به قیمت جهانی، در اردیبهشت 1400 قیمت‌ها در بازار آهن و فولاد چندان تغییر نکرد.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته اول اردیبهشت چقدر تغییر کرد؟

قیمت مقاطع فولادی در 4 تا 9 اردیبهشت 1400 ثابت بود. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته اول اردیبهشت نشان می‌دهد که به علت ثبات نرخ ارز و رکود بازار، تولیدکنندگان نتوانستند قیمت مقاطع فولادی در داخل را به قیمت صادراتی آن‌ها نزدیک کنند.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته دوم اردیبهشت چقدر تغییر کرد؟

زیر سایه ریزش نرخ ارز، قیمت اغلب مقاطع فولادی در این هفته روند نزولی به خود گرفت. بااین‌وجود گزارش هفته دوم اردیبهشت 1400 نشان می‌دهد، هنوز خریداران در انتظار افت بیشتر قیمت‌ها هستند و همچنان تقاضا در بازار بسیار پایین است.

 

تغییرات قیمت مقاطع فولادی در 18 تا 23 اردیبهشت چگونه بود؟

در هفته سوم اردیبهشت 1400، شاهد رشد مجدد قیمت ارز بودیم. قیمت دلار آزاد در این هفته مجدداً وارد کانال 22.000 تومان شد. تحلیل وضعیت بازار آهن در هفته سوم اردیبهشت 1400 نشان می‌دهد که افزایش قیمت ارز در کنار افزایش قیمت شمش منطقه CIS اندکی روی قیمت مقاطع فولادی تأثیر داشت و باعث شد که قیمت آن‌ها اندکی بالا برود. اما در نهایت ادامه پیدا کردن رکود بازار به دلیل کمبود تقاضا، موجب رشد آن‌چنانی در بازار آهن و فولاد نشد. 

 

بازار آهن و فولاد هفته آخر اردیبهشت را چگونه گذراند؟

در گزارش هفته آخر اردیبهشت 1400 باز هم ردپای تأثیر افزایش قیمت جهانی فولاد بر قیمت‌های داخلی مشخص است، باوجوداینکه تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد همچنان قیمت‌ها به بهانه بالا رفتن قیمت سنگ‌آهن و شمش فولادی گران و گران‌تر می‌شوند.

 

بازار آهن و فولاد خرداد 1400 را چگونه گذراند؟

خرداد 1400 با افزایش قیمت ارز و برخی مقاطع فولادی مثل تیرآهن و میلگرد آغاز شد. 

 

قیمت مقاطع فولادی در 1 تا 6 خرداد چقدر نوسان داشت؟

در هفته اول خرداد 1400، شاهد افزایش قیمت تیرآهن و نبشی و ثابت بودن قیمت سایر مقاطع فولادی بودیم. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته اول خرداد 1400 نشان‌دهنده تداوم پایین بودن تقاضا در بورس کالا است، اما میزان تقاضا در این هفته در مقایسه با هفته‌های قبل، کمی افزایش داشت. روشن شدن وضعیت برجام و انتخابات، به احتمال زیاد بازار را از سردرگمی نجات خواهد داد.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته دوم خرداد چقدر تغییر کرد؟

در 8 تا 13 خرداد 1400، قیمت ارز و اکثر مقاطع فولادی بالا رفت و حتی برخی از مقاطع فولادی که تا پیش از آن ثبات قیمت را تجربه می‌کردند از این قاعده مستثنا نبودند. تحلیل وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته دوم خرداد 1400، نشان دهنده این است که علاوه بر افزایش قیمت ارز، متعادل کردن اختلاف قیمت محصولات فولادی نهایی و مواد اولیه، از دلایل افزایش قیمت‌ها در بازار آهن و فولاد بوده است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته سوم خرداد چقدر نوسان داشت؟

در هفته سوم خرداد 1400، قیمت ارز ثباتی نسبی داشت و بعد از چند هفته، بازار آهن و فولاد آرامشی نسبی داشت. تحلیل بازار آهن و فولاد در 15 تا 20 خرداد نشان‌دهنده این است که در این هفته، قیمت اکثر مقاطع فولادی ثابت بوده یا افزایش کمی داشته است. آرامشی که به نظر می‌رسد با توجه به مصوبه بورس کالا در مورد تعیین قیمت بر اساس قیمت جهانی فولاد، ادامه پیدا کند.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته چهارم خرداد چقدر تغییر کرد؟

بر اساس گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته چهارم خرداد، قیمت ارز در این هفته ثباتی نسبی داشت و بر بازار آهن و فولاد نیز آرامش حاکم بود. آرامشی که به نظر می‌رسد با روشن شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری، دستخوش تغییر شود.

 

قیمت مقاطع فولادی در 29 خرداد تا 3 تیر چقدر تغییر کرد؟

گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در 29 خرداد تا 3 تیر، نشان‌دهنده تداوم کاهش تقاضا و رکود در بورس کالا است. وضعیت معامله به عرضه در بورس کالا در این هفته، در کمترین حد خود از ابتدای سال قرار داشت. به‌عنوان مثال، تنها 4 درصد از کل میلگرد عرضه‌شده در بورس کالا، مورد معامله قرار گرفت.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در تیرماه 1400 چگونه بود؟

تیرماه 1400، با افزایش نرخ ارز و تقاضا در بازار آهن و فولاد آغاز شد. اتفاقی که در چند هفته قبل از آن بی‌سابقه بود. اما گزارش وضعیت بازار آهن در تیرماه 1400، نشان دهنده این است که از اواسط این ماه، قطعی برق و محدودیت‌های مربوط به آن، منجر به بازگشت رکود به بازار آهن و فولاد شده است:

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته اول تیرماه 1400 چقدر نوسان داشت؟

در هفته اول تیرماه 1400، شاهد افزایش قیمت دلار پس از مدت‌ها بودیم. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته اول تیرماه 1400 نشان‌دهنده این است که این افزایش قیمت، سمت تقاضا در بازار آهن و فولاد را به تسلیم وا‌داشته و پس از مدت‌ها رونق به این بازار بازگشته است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته دوم تیرماه 1400 چقدر تغییر کرد؟

در هفته دوم تیرماه، روند افزایشی قیمت برای اکثر مقاطع فولادی ادامه پیدا کرد. به عنوان مثال شاهد رکوردشکنی مقاطعی مثل میلگرد و تیرآهن و ورود آن‌ها به کانال 16.000 تومان بودیم. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته دوم تیرماه 1400 نشان‌دهنده تأثیر افزایش قیمت دلار نیمایی و قطعی برق بر بازار آهن و فولاد است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته سوم تیرماه 1400 چقدر نوسان داشت؟

در هفته سوم تیرماه 1400 شاهد رکوردشکنی مجدد قیمت‌ها در بازار آهن و فولاد بودیم. به‌عنوان مثال، قیمت میلگرد به 17.000 تومان و قیمت تیرآهن به 16.700 تومان رسید. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته سوم تیرماه 1400 نشان‌دهنده تأثیر قطعی برق واحدهای صنعتی در افزایش قیمت‌ها در این بازار است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته چهارم تیرماه 1400 چقدر تغییر کرد؟

در هفته چهارم تیرماه، تداوم قطعی برق و بلاتکلیفی تولیدکنندگان فولاد، باعث شد که قیمت‌ها در بازار تغییر چندانی نداشته باشند. گزارش وضعیت بازار در هفته چهارم تیرماه، نشان دهنده تثبیت قیمت تمامی مقاطع فولادی است.

 

بازار آهن و فولاد در مرداد ماه چه وضعیتی داشت؟

در مرداد 1400، شاهد اوج گرفتن قیمت مقاطع فولادی به مدت چند هفته بودیم. گزارش وضعیت بازار آهن در مرداد 1400، نشان دهنده رکوردشکنی قیمت‌ها و نمایان شدن اثرات قطیع برق است. 

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته اول مردادماه 1400 چقدر نوسان داشت؟

در هفته اول مردادماه، جیره‌بندی برق باعث شد که قیمت مقاطع فولادی مجدداً افزایش پیدا کرده و به وضعیت 2 هفته قبل بازگردد. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته اول مردادماه 1400، نشان‌دهنده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها و وضعیت نگران کننده بازار است.

 

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته دوم مردادماه 1400 چقدر تغییر کرد؟

در هفته دوم مردادماه، تداوم جیره‌بندی برق منجر شد که علیرغم ثابت ماندن قیمت دلار، قیمت مقاطع فولادی مجدداً افزایش پیدا کند. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته دوم مردادماه 1400، نشان‌دهنده رکوردشکنی قیمت برخی مقاطع فولادی مثل نبشی و قوطی و پروفیل است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته سوم مردادماه 1400 چقدر تغییر کرد؟

در هفته سوم مرداد 1400، ثبات مجددا به بازار آهن و فولاد بازگشت. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته سوم مردادماه 1400، نشان دهنده تثبیت قیمت ها به دلیل کنترل دستوری دولت است، چرا که وضعیت جیره بندی برق در این هفته نسبت به گذشته تغییری نکرد و قیمت دلار نیز صعودی بود. 
 

قیمت مقاطع فولادی در هفته چهارم مردادماه 1400 چقدر نوسان داشت؟

در هفته چهارم مرداد 1400، با وجود تعطیلی بازار و بسیاری از مراکز دولتی و خصوصی، باز هم شاهد افزایش قیمت دلار و مقاطع فولادی بودیم. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته چهارم مردادماه 1400، نشان‌دهنده افزایش قیمت مقاطعی مثل تیرآهن، نبشی و ناودانی و ورق سیاه است.

 

قیمت مقاطع فولادی در 30 مرداد تا 4 شهریور 1400 چقدر نوسان داشت؟

مهم‌ترین رخدادهای هفته منتهی به چهارم شهریور 1400، افزایش قیمت دلار آزاد تا 28.000 تومان و وضعیت آشفته بازار قوطی پروفیل به علت افزایش قیمت ورق سیاه بود. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در 30 مرداد تا 4 شهریور، نشان دهنده افزایش مجدد قیمت مقاطع فولادی است.

 

وضعیت بازار آهن و فولاد در شهریور ماه چگونه بود؟

شهریور، ماه بازگشت امیدها به بازار آهن و فولاد بود. بر اساس گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در شهریور 1400، قیمت اکثر مقاطع فولادی در این ماه، در حدد 2.000 تا 3.000 تومان کاهش یافت. 

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته اول شهریور چقدر نوسان داشت؟

هفته اول شهریور، کمی آرامش را به بازار آهن و فولاد بازگرداند و شاهد کاهش قیمت میلگرد اصفهان تا 17.000 تومان و تیرآهن این کارخانه تا 16.550 تومان در این هفته بودیم. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته اول شهریور 1400، نشان دهنده کاهش قیمت اکثر مقاطع فولادی است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته دوم شهریور چقدر تغییر کرد؟

در هفته دوم شهریور، روند نزولی قیمت‌ها در بازار آهن و فولاد ادامه پیدا کرد. این در حالی بود که در این هفته شاهد افزایش مجدد قیمت دلار آزاد بودیم. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته دوم شهریور 1400، نشان‌دهنده کنترل دستوری قیمت‌ها از سمت دولت و رکود در بازار آهن و فولاد است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته سوم شهریور چقدر نوسان داشت؟

هفته سوم شهریورماه، سقوط مجدد قیمت مقاطع فولادی را در بر داشت و شاهد بازگشت قیمت برخی از مقاطع فولادی مثل میلگرد و تیرآهن به 3 ماه پیش بودیم. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته سوم شهریور 1400، نشان‌دهنده رکود در بازار آهن و فولاد، علی‌رغم کاهش شدید قیمت‌ها است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته چهارم شهریور چقدر تغییر کرد؟

هفته چهارم شهریورماه کمی نوسان را برای بازار آهن و فولاد به همراه داشت، اما در نهایت، این نوسانات در جهت روند کاهشی قیمت‌ها بود. گزارش وضعیت بازار آهن و فولاد در هفته چهارم شهریور 1400، نشان دهنده کاهش قیمت مقاطعی مثل میلگرد و تیرآهن تا 15.000 تومان است.
 

تحلیل بازار آهن و فولاد در مهر ماه 1400

مهرماه مقداری آرامش را به بازار آهن و فولاد بازگرداند. بر اساس تحلیل بازار آهن و فولاد در مهرماه 1400، قیمت اکثر مقاطع فولادی در این ماه نوسان چندانی نداشت، چراه قیمت دلار تقریبا ثابت بود.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته اول مهر چقدر نوسان داشت؟

نوسانات و افزایش قیمت دلار در هفته اول مهر، باعث شد که قیمت‌ها پس از چند هفته، مجدداً افزایشی شود. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته اول مهرماه 1400، نشان‌دهنده افزایش قیمت مقاطعی مثل نبشی و قوطی پروفیل و کاهش قیمت مقاطعی مثل ورق سیاه است.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته دوم مهر چقدر تغییر کرد؟

تداوم افزایش قیمت دلار، منجر به افزایش مجدد قیمت‌ها در بازار شد. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته دوم مهرماه، نشان‌دهنده افزایش قیمت مقاطعی مثل میلگرد و تیرآهن و ثبات قیمت نبشی و قوطی پروفیل است.
 

قیمت مقاطع فولادی در هفته سوم مهر چقدر نوسان داشت؟

در هفته سوم مهرماه 1400، کاهش قیمت دلار منجر به نزولی شدن روند قیمت‌ها در بازار آهن و فولاد شد. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته سوم مهرماه، کاهش قیمت نسبی مقاطعی مثل میلگرد و نبشی و کاهش محسوس قیمت قوطی پروفیل را نشان می‌دهد.

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته چهارم مهر چقدر تغییر کرد؟

در هفته چهارم مهر ماه، افزایش قیمت جهانی فولاد موجب شد که قیمت مقاطع فولادی افزایش پیدا کند. این در حالی بود که قیمت دلار در این هفته نوسنان چندانی نداشت. گزارش وضعیت بازار آهن در هفته چهارم مهر 1400، نشان دهنده افزایش قیمت میلگرد، تیرآهن، نبشی و قوطی پروفیل است. 

 

بررسی نوسانات بازار آهن و فولاد در آبان ماه 1400

 

قیمت مقاطع فولادی در هفته دوم آبان چقدر نوسان داشت؟

روند صعودی قیمت جهانی فولاد در هفته دوم آبان، متوقف شد و همین موضوع باعث شد که قیمت اکثر مقاطع فولادی در بازار داخلی نیز ثابت باقی بماند. گزارش بازار آهن و فولاد در هفته دوم آبان ماه، نشان‌دهنده ثابت ماندن قیمت میلگرد، تیرآهن، نشب و قوطی پروفیل است. 

 

تحلیل بازار آهن آهنگر هر هفته به‌روزرسانی می‌شود و مطالعه تحلیل ماهانه بازار آهن به شما کمک می‌کند تا دید کلی‌تری نسبت به وضعیت این بازار داشته باشید.
 

مسعود تاجیک
- نویسنده
نظرات
سعید محمودی
یکشنبه 30 خرداد 1400
چرا تو خرداد قیمت ها یکم اومد پایین؟
مدیر سایت
یکشنبه 30 خرداد 1400
برای این که بورس کالا اجازه نداد تولیدکننده‌ها قیمت محصولاتشون رو از قیمت جهان بالاتر ببرن. 
احمد سعیدی
یکشنبه 19 اردیبهشت 1400
ممنون از تحلیلهای خوبتون
مدیر سایت
یکشنبه 19 اردیبهشت 1400
سپاس از توجهتون
ارسال نظر جدید